Bliv god til billeder

Alle Kan Tage Billeder, Men Ikke Alle Er En Fotograf

Så du er ivrig efter at komme ind i fotografering? Nå, nu er en god tid som helst; high-power digitale kameraer har aldrig været mere overkommelige. Du har sikkert en masse spørgsmål om, hvordan du starter og hvad man skal gøre, men bare rolig, kan denne artikel hjælpe. Nedenfor er nogle tips, der vil hjælpe dig i gang med din fotografering forhåbninger.

Tag dine billeder hurtigt. Jo længere du tøver, jo bedre er chancen for, at dit emne vil bevæge sig væk, bryde deres positur, eller blive træt og stoppe smilende. Begynd at tage billeder så hurtigt som du kan, og ikke bekymre dig om at få kameraet perfekt, før det første skud. Jo hurtigere du skyder, og jo flere billeder du tager, jo bedre er dine chancer for at få en god en.

Skift retning af kameraets blitz for at undgå udseendet af røde øjne. Når en flash slukkes direkte i overensstemmelse med nogens øjne, kan resultatet være røde øjne. Reduktion af røde øjne vil forbedre kvaliteten af dine billeder og give dine motiver et mere realistisk udseende.

Gør ikke justere dine kameraindstillinger for kompliceret. Tag det et skridt ad gangen ved at beherske en funktion, som lukkertid eller blænde, før du går videre til den næste.

Hvis du har problemer med at holde kameraet lige, skal du købe et stativ. Et stativ vil gå langt i at hjælpe med at holde dit kamera på plads, så du kan fokusere på andre variabler end balance. Stativer arbejde stor, hvis du er i ørkenen eller på et ujævnt terræn.

Tag noter, når du tager billeder. Når du ser på dine billeder senere, vil det være rart at se, hvor billedet blev taget, eller dine følelser, som du gjorde det. Brug en Notesblok til at skrive tal ud for billedernes beskrivelser.

Fokuser på et enkelt motiv i dine fotografier. Billeder vil fungere bedst med et enkelt, klart fokuspunkt. Det kan være svært at oprette en komposition, der involverer flere emner, og som kan resultere i en uorganiseret, rodet ramme. Et enkelt emne gør det også nemmere at indstille zoom og andre indstillinger.

Prøv at planlægge alle dine billeder. Du bør planlægge alt fra motivet, til vinklen, til belysningen i det område, hvor du vil skyde. Tager en smule tid til at planlægge alt dette, kan føre til langt bedre og mere interessant fotografier.

En stor fotografering tip er at sikre dine billeder har dybde i dem. En nem måde at opnå det er at være sikker på, at du har en baggrund, en mellemvej, og en forgrund. At have alle tre af disse vil give dine billeder en følelse af atmosfærisk perspektiv.

Kom tættere på, når du tager billeder. Især når du tager en serie af skud, hvorfra du vil vælge det bedste, komme derind. Jo bedre din scene fylder rammen, jo bedre vil det overordnede billede være. Tage flere billeder, så du kan få den pæneste skudt muligt.

Sørg altid for, at du bruger de bedste optageindstillinger for dine. De varierer afhængigt af motivet eller belysningen. Generelt selv, du ønsker at holde øje med ISO. Prøv at bruge den laveste ISO muligt for situationen for at undgå korn i dit skød.

Spil med linse forvrængning. De fleste fotografier bruger portræt linser eller zoomobjektiver til at fokusere på et objekt, og bruge en vidvinkel linse til landskaber og sådan. Ved at bruge en linse til en anden brug end den tilsigtede en, vil du få et meget originalt fotografi. Lad ikke dette blive din stil: lære, når du kan bruge en original linse.

Når du tager gruppe billeder, være opmærksom på højden og build af hver person i fotografiet. Arranger emnerne, så de højere dem er i bagerste række, med den højeste i midten. Hvis høje og korte skal placeres sammen af en eller anden grund, overveje at have nogle mennesker siddende og andre stående.

Hvis du vil have et fantastisk billede, skal du sørge for, at motivet fylder rammen. For meget tom plads vil distrahere seeren, og de vil ikke vide, hvad de er beregnet til at være fokus på. En stram afgrøde på dit motiv vil lede øjet og vise flere detaljer, der vil omdanne dit billede til en historie.

Stabiliser altid dine hænder, når du tager billeder. Hvis et stativ ikke er praktisk hvile dine arme på et bord, væg eller endda en anden person for at få et klart skud. Også, holde vejret, mens du tager billedet vil holde kameraet i at flytte og forsikre det billede, du har brug for.

Belysning er ikke kun vigtigt for at holde dit motiv tændt og synlig, men skyggerne i dit skød er helt afhængig af belysningen af området. Hvis du bruger en større lyskilde, så vil du have mindre skygger til at arbejde med. Dette kan være godt eller skidt afhængigt af motivet eller teknikken.

Hold din baggrund så enkel som muligt. Ved at have en enkel baggrund, vil det bidrage til at forbedre dit motiv i fotografiet. Optaget baggrunde vil distrahere beskuerens opmærksomhed. Du kan også sløre baggrunden med en bred blændeåbning for kun at fokusere på motivet. Enten en af disse teknikker vil hjælpe dit emne til at skille sig ud i billedet.

Røde øjne kan ødelægge et godt fotografi, der måske ellers gået på din væg. Undgå røde øjne ved ikke at bruge flash, eller hvis du er nødt til at have det, ikke har emnet se direkte på kameraet. Mange kameraer kommer udstyret med en særlig røde øje reduktion funktion.

Forhåbentlig de tips, der blev givet gav dig nogle tips, der vil hjælpe dig med at forbedre din fotografering færdigheder. Nu er du meget mere forberedt. Inden længe, vil du skyde som en professionel!

Kommentarer

Populære opslag