Blogging og billeder

Blogging Tips, Som Hver Blogger Bør Vide

Blogging er en vidunderlig måde at få, hvad du ønsker at sige ud til verden, og gøre lidt penge at gøre det. Der er mange måder at gøre dette på, og denne artikel er fyldt med nyttige tips til at komme i gang. Tag dig tid til at læse disse tips, og se, hvordan du kan forbedre din blog.

Må ikke gå for bredt med dine indlæg. Hvis du har forskellige færdigheder, kan du prøve at bruge dem på et bestemt emne. Oprettelse af brede blogindlæg i en ukontrollabel måde kan gøre dit brand opløses. Selv hvis du har læsere, der er interesseret i forskellige emner, er du gør det sværere for folk at genkende dit enkelt mærke.



Interagere med dem, der kommentere på din blog. En blog er en to-vejs medium, og interagere med commenters kan fremme diskussionen og give dig nye ideer til stillinger. Hvis du bruger din blog til markedsføring, kan det hjælpe dig med at løse kundernes klager, nogle gange hurtigere end gennem traditionelle kundeservice kanaler.

Udnyt kraften i Web 3,0. Internettet er ikke bare tekst længere, så hverken bør din blog. Brug mange forskellige typer indhold til at forbedre dine blogindlæg. For eksempel, hvis du er udstationering om en handel show i din niche, tilføje en YouTube video af begivenheden, så folk kan opleve det mere direkte. Hvis du slår et nyt produkt op, skal du inkludere en demonstration af flash-produktet.

Lav kontroversielle stillinger. Vi ved alle, at dette er, hvad der holder læserne kommer tilbage efter mere. Tænk over det, hvis du skriver et indlæg, som alle er enige med, vil det blive kedeligt og mange mennesker vil ikke ønsker at læse det. Når du skriver kontroversielle ting, vil det holde læserne kommer tilbage efter mere.

Skriv indlæg på forhånd, som du kan bruge, når du er optaget eller bare ikke kan komme med et nyt emne. Vi har alle de dage, at vi er på en rulle, og ordene er bare flyder. Udnyt disse dage og skrive nogle indlæg, som du kan stash væk for en regnvejrsdag. Brug disse indlæg, når du har brug for at tage lidt tid off.

Hold tilføje frisk indhold til din blog, så læserne har nye og interessante materiale til at læse og en grund til at holde kommer tilbage. Nogle af de bedste Blogs opdatering mindst én gang dagligt. Hvis du tror, det kan være svært for dig at opnå, sammensætte avanceret materiale, som du senere kan tilføje dagligt forud for den første lancering af din blog. Dette sikrer, at du har masser af stillinger på hånden for de tidspunkter, hvor du ikke kan komme op med noget nyt.

Har din blog føler venlige og varme til besøgende. Svar på kommentarer, at folk forlader, og det betyder mere end blot at takke dem, så prøv at have reelle samtaler. Hvis du kan udvikle et forhold til dine læsere, vil de tendens til at være mere loyale over for dig, og holde kommer tilbage.

Tålmodighed er nøglen, mens du arbejder på at opbygge en følgende. Det vil tage nogen tid for folk at opdage din blog. Derudover, indtil du har en rimelig mængde af indhold, vil der simpelthen ikke være meget tilgængelig for læserne at se. Som din blog bliver mere etableret, og du opbygger en betydelig mængde indhold, vil flere mennesker kommer til at besøge det.

Hvis du ønsker at køre en potentielt rentabel blog, bør du sikre, at din niche er en, der er meget omsættelige til andre. Selvom det er vigtigt at vælge et emne, der interesserer dig, kan du ikke bare gå efter det, fordi nogle emner ikke er meget omsættelige. Dette er fint, hvis du er ligeglad med at tjene penge med din blog. Ellers er SALGBARHED yderst vigtig.

Link bygning er en fantastisk måde at trafikken til din blog. For at generere nok kvalitet links, du har brug for at indsende din blog til web-mapper som DMOZ, Aviva og andre blog mapper. Gør dette skaber indgående links, som hjælper dit websted får udspioneret, indekseret og rangeres højere af søgemaskiner, som alle drev mere trafik til din blog.

Din medtagelse af nøgleord, der relaterer til din niche, som du fremhæver eller medtager på lister, kan være med til at forbedre webstedets fremtrædende plads på websøgninger. Søgemaskiner, der samler op på dine søgeord og rang dine artikler i din niche vil gøre det muligt for dig at øge sandsynligheden for, at nye seere vil se dit indhold. Denne ene strategi kan gøre underværker for din blogging potentiale.

Sørg for, at din blog gør det nemt for læserne at få adgang til dine kontaktoplysninger. Besøgende kan bede dig om yderligere oplysninger, hvis de har spørgsmål. Du ved aldrig, hvad slags mennesker vil være at læse din blog, og du kan få nogle værdifuld feedback, når du giver dem mulighed for at kontakte dig.

En god måde at holde læserne kommer tilbage til din blog er at fortælle historier. Vi har alle læst blogs om den kvinde, der er overvægtige og er begyndt en ny vægttab plan. Læsere kan lide at følge historier som denne, der ønsker at vide, hvad der sker, og hvad slutningen af historien vil være. Hold dine læsere limet til din blog med en fantastisk historie!

Brug WordPress som en platform til din blog. Der er ikke anden platform omkring, der fungerer så godt med plug-ins. Dette er, hvad mange bloggere bruger, og der er en god grund til det. Du vil opdage, at hvis du bruger WordPress, vil du blive meget glad for, at du har foretaget dette valg.

Vær især om den skrifttype og størrelse, du bruger. Da det vigtigste aspekt af en blog er dens skrevne indhold, er det helt afgørende, at du kommer op med den korrekte skriftstørrelse. Find en god balance mellem for-store og for-små tekststørrelser, afregning på en, der er stor nok til at læse uden at overtage siden eller kræver vandret rulning.

Hvis dit budget tillader det, så prøv at gå til et par blogger konferencer. Gå til disse konventioner vil hjælpe dig med at lære ting, der vil gøre dine blogs mere interessant og effektiv. Også, vil du møde bloggere, der har opnået succes, som kun kan hjælpe din egen lykke.

Nu, hvor du har læst nogle tips om blogging, er det tid til at anvende dem. Sørg for, at du har al den viden, du har brug for, så din blog vil blive en succes. Arbejd hårdt på din blog, og de belønninger, du får, vil være velfortjent.

Kommentarer

Populære opslag