Fotografering af gravide

Brug For Hjælp Med Graviditet Derefter Prøve Disse Tips

Graviditet er en meget speciel tid til limning med din nye baby, før de træder ind i denne verden. Mange kvinder kan lide at spille musik, gnide deres maver, og tale med deres små, mens de stadig er i livmoderen. Denne artikel vil give dig nogle gode tips til limning med din baby, før h eller hun kommer ind i denne verden.

Hvis du ønsker at få bedre søvn, når du er gravid, bør du drikke mindre væske, fordi du har en mindre blære kapacitet. Betag ikke dig selv vand i dagtimerne, men taper off som du nær sengetid. Hvis du gør dette, bør du skære det antal gange, du har brug for at køre til badeværelset i løbet af natten.

Spring aldrig ud på en af dine læge aftaler eller check-ups. Mangler selv en enkelt kan forhindre dig i at opdage et vigtigt sundhedsproblem eller problem. Grunden til at de gør udnævnelser er, at du skal se lægen til at overvåge din graviditet. Den bedste måde at sikre dit helbred og dit barns sundhed er at komme til alle dine besøg.

Hvis du endnu ikke har en OBGYN, nu er det tid til at finde en. Du kan oprette interviews, og finde en, som du føler, du forbinder med. Du vil se denne læge ofte, og de kan levere dit barn. Sørg for at vælge en, som du føler dig meget tryg ved og kan stole på.

Besøg din kiropraktor regelmæssigt. Under graviditet er der en masse stress og vægt lagt på din rygsøjle, hofter og andre led. Gør dig selv en tjeneste ved at have en regelmæssig justering. Det vil holde dig føle sig bedre, mere smidig og forhindre disse ømhed og smerter i graviditeten.

Tag en tur til hospitalet eller det sted, hvor du planlægger at føde. Tag på en tur og bliv bekendt med medlemmer af personalet. De vil være i stand til at besvare alle dine spørgsmål og besøge anlægget på forhånd bør give dig en idé om, hvad de kan forvente. Fædre bliver hjulpet af denne oplevelse, så godt, fordi de vil være dem, der taler til personalet, mens du har at gøre med arbejdskraft.

Lad ikke strækmærker stress dig ud, da de er helt uundgåelige for mange kvinder. Mens anvende kakaosmør og andre cremer kan bidrage til at mindske kløe og irritation, der kommer sammen med hurtig strækning af huden, kan de ikke gøre meget for at forhindre mærker selv.

Spis fisk i løbet af din graviditet! Undersøgelser har vist, at børn af kvinder, der spiste fisk, mens de var gravide, er klogere, kommunikerer bedre og har bedre motoriske færdigheder end andre børn. Det er vigtigt at tale med din læge om, hvilken type fisk at spise; du ønsker at undgå dem med kviksølv, herunder Sværdfisk, Shark og King Mackerel.

https://fotografsilkeborg.net
https://fotograffredericia.net
https://fotografskanderborg.net
http://fotografholstebro.net
http://www.xn--fotografrhus-0cb.net/
https://xn--fotograf-snderborg-p4b.dk


For en sund baby, er det vigtigt at se din læge på en regelmæssig tidsplan. Der er mange måder, at din læge kan forsikre, at du og dit barn forblive sunde i løbet af de ni måneder af din graviditet. Regelmæssige besøg hos din læge er den bedste måde at give dig de oplysninger, du har brug for.

Hvis du er gravid med dit første barn, bør du babysitte for en ven med en lille baby; dette vil give dig en idé om, hvordan det er at passe en nyfødt. Også, dette vil bidrage til at gøre du føler dig lidt mere komfortabel, når dit barn er født.

Åndenød er almindeligt som kvinder fremskridt i deres graviditet. Barnet vokser og komprimerer mellemgulvet, så der er mindre plads til at trække vejret. For at hjælpe med dette gøre nogle bækken vipper og lys stretching. Også, sove sidder op fungerer godt for nogle kvinder, da det lindrer nogle af presset og giver dem mulighed for at trække vejret mere frit.

Skrivning af en fødsel plan kan hjælpe dig til at forstå dine forventninger, håb og følelser om fødslen. Du kan skrive ned alle de ting, der gør dig komfortabel til din fødsel. Dette kan være en generel retningslinje eller en detaljeret plan.

For at hjælpe afværge kvalme prøve mellemmåltider på noget kedeligt hele dagen, ligesom hele hvede kiks eller cheerios. Holde din mave lidt fuld lindrer de fleste kvalme. Nogle kvinder finder også, at spise krystalliseret ingefær eller drikke ingefær te til at være meget hjælpsomme. Eksperimenter med sunde snacks for at finde ud af, hvad der virker for dig.

Tilføj passende næringsstoffer til din kost og holde styr på, hvad du spiser. Ideelt set bør du tilføje 300 til 500 ekstra kalorier om dagen under graviditeten. Holde en fødevare tidsskrift hjælper dig med at sikre din ekstra kalorier er ernæringsmæssigt lyd for både dig og din baby og hjælper dig med at sikre, at du tager i alle nødvendige krav.

Når du er gravid, holde øje med kroppens indtag af jern. Hvis du er mangelfuld i jern, vil du have tendens til at være træt under graviditeten, og dit barn kan veje mindre end optimal ved fødslen. Sørg for at du tager en prænatal vitamin, der indeholder jern, og omfatter yderligere jern rige fødevarer.

Tal med din arbejdsgiver, så snart du har det godt med din graviditet. Afhængigt af dit arbejdsmiljø kan det være nødvendigt at træffe foranstaltninger til særligt udstyr eller ændringer i opgaver under din graviditet. At give din arbejdsgiver tid til at forberede reducerer din stress og gør det mere sandsynligt, at du kan arbejde i hele din graviditet.

Hvis du er gravid med tvillinger eller flere babyer, være parat til at have en C-sektion. De fleste læger foretrækker at levere via C-sektion, når der er mere end én baby, for at forhindre moderen i at bløde for meget, og for at øge chancerne for babyer, der leveres uden problemer.

Som nævnt i begyndelsen af denne artikel, graviditet er en meget speciel tid til limning med din nye baby, før han eller hun kommer ind i verden. Der er mange ting, du kan gøre, før din lille bundt af glæde ankommer, for at styrke den forbindelse, du føler med ham / hende. Anvend tips fra denne artikel, og du vil være på vej til limning med din baby på ingen tid.

Kommentarer

Populære opslag