Professionelle fotografer

Få Perfekte Billeder Med Disse Enkle Tips

Skal du til fotografering for første gang? Du ved sikkert ikke engang, hvor du skal begynde. Det er ingen hemmelighed, at begynde at tage billeder for første gang kan være en smule overvældende. Nedenfor er nogle tips, der kan bidrage til at gøre læring til korrekt tage billeder lidt lettere.

Når du fotograferer et billede af en person, skal du sørge for, at du er tæt på dem for at maksimere kvaliteten af detaljerne på deres ansigt. Dette er meget vigtigt, da du ønsker at fange alle aspekter af deres udtryk til at hjælpe med at tilpasse de billeder, du tager.

Lær at spille med lukkerhastigheden. Du kan vælge at tage et hurtigt billede eller vælge en langsommere eksponering for at indfange et flow eller en bevægelse i sin helhed. Du bliver nødt til at eksperimentere med dette og finde, hvad slags hastighed matcher visse situationer. Dette er et spørgsmål om personlig stil snarere end en generel retningslinje at følge.

Framing dit emne er en vigtig del af fotografiske komposition. Zoom ind på motivet, og klip uvedkommende objekter ud af baggrunden. Dette kan hjælpe med at fjerne uønskede knudepunkter og forhindre tonsvis af rod i dine fotografier i skak.

Vælg kun det bedste fotografi, der skal fremhæves og vises. Vis ikke hele din portefølje af fotografier, eller Vælg for mange fotos, og Varier emneområdet. Sig kunne blive nok så kedelig hen til se efter indeværende skrive i genganger. Hold tingene friske ved at vise en række fotos.

En stor foto tip er ikke at være bange for at begå fejl. Fejl er alle en del af læringsprocessen. Hvis du undlader at tage et billede, fordi du er bange for at begå en fejl, er du glip af en lærings mulighed. Du skal huske, at begå fejl er afgørende for at lære.

Nøglen til at tage gode billeder er altid at huske, at belysning er det vigtigste. Tænk på belysning hele tiden. Det er ligegyldigt, hvad kilden til belysningen er, men det er den elementære del af ethvert fotografi. Brug solen, en gadelampe, et spotlight eller endda computerskærmen til at fange noget lys og gøre en stor foto.

https://xn--fotografhrsholm-eub.net
https://fotografroskilde.net
https://xn--fotografkge-ogb.net
https://xn--fotografkbenhavn-txb.net
https://www.fotografiet.net
https://kidzfoto.dk
https://boudoirstudio.dk
https://fotografens.dk


Forstå og Lær dit kamera at kende. Selv om dette lyder simpelt, mange mennesker har aldrig selv læst instruktionerne om, hvordan man betjener deres kamera. Få at vide og forstå de forskellige menuer og funktioner på hver knap på det, så når du skal bruge en bestemt funktion, du ved, hvor du finder det, og at kameraet kan udføre det.

Komme så tæt på emnet for dit emne.

Sørg for at oprette dine kompositioner, så lodrette linjer er virkelig lodrette. Hvis du vipper kameraet baglæns for at indfange en høj bygning, kan det for eksempel medføre, at bygningen bliver vist, som om den falder baglæns ud af rammen. Fotografier, hvor bygninger ikke er lodrette, forekommer ofte unaturlige.

Lær kameraets åbninger og forstå, hvordan de bruges. Blænden varierer mængden af lys lov til at rejse gennem linsen, der udvider og kontrakter at tillade dette lys til at passere igennem. Jo mere lys, der er tilladt at rejse gennem linsen, vil flere objekter i billedet være i fokus. Jo mindre lys tilladt gennem, vil fokus skifte til kun at fokusere på objekter i forgrunden.

Naturlig belysning kan spille en nøglekomponent. Hvis solen er for høj, vil de uundgåeligt skele i direkte sollys, og den person, du tager et billede af vil sandsynligvis ende med at knibe øjnene sammen på grund af den stærke sollys.

For at få et godt billede, skal du bemærke de omkringliggende objekter, når framing billedet. Alt for mange gange er der distraherende, uønskede elementer som trash, telefonledninger eller endda din fingerspids trænge ind i skuddet. Ramme billedet, så motivet og en ikke-distraherende baggrund er de eneste elementer i visningen.

Hold din baggrund så enkel som muligt. Ved at have en enkel baggrund, vil det bidrage til at forbedre dit motiv i fotografiet. Optaget baggrunde vil distrahere beskuerens opmærksomhed. Du kan også sløre baggrunden med en bred blændeåbning for kun at fokusere på motivet. Enten en af disse teknikker vil hjælpe dit emne til at skille sig ud i billedet.

En stor fotografering tip er at sikre, at du holder dine batterier varme, når du skyder i kulden. Den kolde tendens til at dræne batterier meget hurtigt, så du skal gøre, hvad du kan for at holde dem varme. At sætte dem i lommen er en nem måde at holde dem varme.

Overvej at prøve sort-hvid film for at variere din fotografering. Du tror måske, at sort og hvid er gammeldags eller forældet. Faktisk sort og hvid film er den valgte film medier af Master fotografer over hele verden. Du kan nemt krydre en kedelig farvefoto ved at gøre det i sort og hvid.

Prøv ikke at bruge kameraets reduktion af røde øjne. Dette normalt gør en præ-flash, der krymper er fagets elever til at reducere refleksion. Mens dette virker, det giver også den person en advarsel og kan enten få dem til at vige tilbage, når det faktiske billede bliver taget, eller de vil udgøre mere for billedet. Du er bedre stillet ved hjælp af computer billedredigering software til at redigere de røde øjne senere.

Brug Photoshop til at blege dit motivs tænder. Overfør dine billeder til dit software program, og pensel lysstyrken manuelt på tænderne. Det vil give emnet et naturligt udseende hvidt smil. Enkle ændringer som denne vil gå langt i at gøre emnet ser godt ud.

Som du har set, fotografering er ikke overalt nær så skræmmende som det kan vises i første. Bare tænk på alle de fordele, det har, og alle de udgifter, det kan tage sig af, da du nu er god nok til at tage billeder af særlige øjeblikke uden at bruge en professionel.

Kommentarer

Populære opslag